16-10-2018
i:5 p:1
IEMA a fost înfiinţată în anul 1989 de către filologa spaniolă María del Carmen Varas y Velayos şi filologul german Rainer Rutkowski.

Ţelul acestui institut este de a oferi un curs de limbă spaniolă de cea mai înaltă calitate în grupe de elevi cât mai mici, într-un oraş atractiv, unde se vorbeşte doar limba spaniolă standard.

Cursurile de limbă nu vizează doar cunoştintele de gramatică şi vocabular, ci şi competenţele de comunicare şi de orientare culturală.

Doriţi să înţelegeţi ce vă spune un spaniol?

Doriţi să ştiţi când şi cum trebuie să spuneţi ceva?

Dacă doriţi mai mult decât simple informaţii gramaticale, atunci IEMA este alegerea perfectă!

IEMA oferă însă şi cursuri de limbi străine pentru elevi spanioli. Din acest motiv este locul potrivit, atât pentru a practica limba spaniolă, cât şi pentru a cunoaşte spanioli.
[click +]


IEMA a fost în mai multe rânduri distinsă cu prestigioasa siglă de calitate CEELE a Universităţii Alcalá de Henares (Madrid).

IEMA apartine la si coopereaza cu diferite institicion al cărui obiectiv este promovarea şi promovarea de educatia Spaniolă ca limbă străină. Între altele, în 2005, IEMA primit premiul patrimoniului cultural şi în 2008 latino Sfaturi ales IEMA ca finalist pentru latino Premiul " în onoarea de Invatamant Excelenta ".

Mai important încă este recunoaşterea oficială din partea Guvernului Spaniei: IEMA este o scoala acreditate de institutul Cervantes (Departamentul Educatiei si Departamentul de Stat). Institutul Cervantes care este autoritatea maximă referitoare la limba spaniola, spaniola de cultura si de intreaga lume hispanică, acceptă un acord de cooperare cu IEMA din anul 2002. Imediat după aceasta, IEMA Cervantes transformat in centru de pregătire pentru examinările oficiale DELE de Institutul Cervantes (www.examendele.com).

UN curs de limbă şi cultură Spaniolă în IEMA qualit ca produs:

În sectorul de educaţie de o noua piata a fost stabilit: multe instituţii oferă qualit testesa analizeze servicii şcolilor şi a altor programe de Spaniolă. Cu toate acestea, numai Institutul Cervantes este în întreaga lume singura institutia oficiala capabile să măsoare qualit indicatori cu o foarte mare obiectivitate. El are o professional echipamentele specializate pentru a efectua auditul independent, şi pentru ea obiectiv şi serios. Acestea sunt completate de complementare inspectii pentru a verifica corect implantarii de recomandările şi pentru a garanta o imbunatatire permanenta a serviciilor.

Pentru a garanta nivelul de qualit lui programe, IEMA Cervantes renunţă la teste, inspecţii şi auditări periodice pentru institutul. Ea recomandă să ne expuneţi avantaje care au aceste elevilor care urmaţi un program într-un centru acreditat deoarece ea este a noastra: centrul nostru ...

- Ea expira cu câteva cerinţe de calitate a educatiei a Spaniolă (există aproape 800 "ucidere")
- Ea expira cu cerinţele legale pentru a recupera de educatie (de siguranţă (securitatea), contracte, etc. )
- El are resurse adaptate pentru educatie
- Ea posedă un echipament a profesorilor calificările şi formarea adaptată
- Ea are un plan de invatamant ca garantii adecvate de desfăşurare

Rezumand, Institutul Cervantes recomanda IEMA pentru a-i informa pe cei interesati de Spaniolă studii: "IEMA a obtinut acreditarea de institutul Cervantes, care înseamnă că Cervantes expiră cu conditiile stabilite prin sistemul de acreditare a Centrelor ELÉ Institutului, singurul acreditare internationala in zona centrat exclusiv pe educatia de Spaniolă ca limbă străină."

Aceasta este o garanţie pentru elevii de scoala ne noastre si pentru societatile care nu au cooperat. Ea oferă-le de securitate de la primirea qualit produs cu recunoaşterea oficială. Noi, ca acreditate scoala - şi în numele nostru a elevilor si clienti - va suntem recunoscatori pentru Institutul Cervantes pentru lui muncii.

IEMA este colaborator al Camerei de Comerţ din Madrid şi centru examinator oficial al acesteia (cursuri şi examene pentru spaniola pentru afaceri, turism sau medicină).

În anul 2003 IEMA devine centru coordinator acreditat pentru programele şcolare ale regiunii Castilla y León.

Începând cu anul 2004, IEMA lucrează în Comisia de politică lingvistică a Uniunii Europene pentru a adapta procedeele de examinare şi evaluare ale limbilor străine la noile norme europene.

În 2005 IEMA primeşte premiul "Patrimoniu Cultural" al statului Spaniol.

IEMA este membru al diferitelor oraganizaţii, precum FEDELE, ASELE, DSV und FMF, al căror ţel este sprijinirea şi dezvoltarea cursurilor de predare a limbii spaniole.

Cursurile au loc în centrul vechi al oraşului Avila, într-un edificiu istoric din secolul al XII-lea, protejat de UNESCO.

Cunoscută în vechime sub numele de "Posada de la Estrella" ("Hanul de sub stea"), clădirea a găzduit multe personalităţi de seamă. Farmecul ei medieval îl puteţi simţi încă în zilele noastre.

Încaperile spaţioase şi atmosfera rustică a şcolii noastre vă garantează un ambient propice studiului.

Clădirea include săli de instruire includ: un spatios "Zaguán", un coloane castiliana, sală de conferinţe, bucătărie, cameră de zi, bibliotecă, acces la Internet, semineu, terasa / solar / gradina.

Un curs de succes nu depinde doar de măiestria unui profesor ci şi de ambientul şcolii.

IEMA vă oferă ambele la o înaltă calitate - sa învăţăm şi să ne simţim bine împreuna!
i:78 p:2
Director - Dr. Rainer Rutkowski
[click +]i:79 p:2
Executive Assistant - Rie Sugiyama
[click +]Rie, este născută în Tokyo (25 Octombrie 1974). Şi-a îndeplinit visul de a rămâne în Avila, oraşul de care s-a îndrăgostit înca din anul 1995, când l-a vizitat pentru prima oară.

În anul 1997, Rie a absolvit Facultatea de Filologie Hispanică la Universitatea Tokoha Gakuen. În timpul studiului a lucrat în diferite firme din Japonia.

Rie este o persoană sociabilă şi îi face mare plăcere să cunoască oameni din diferite ţări. În timpul liber, găteşte mâncare japoneză şi călatoreşte.
i:96 p:2.5
Profesor - Mercedes Sánchez
[click +]Licenciada en Filología Hispánica por la Universidad de Salamanca 2011

"He vivido siempre entre Varsovia y Ávila por ser de madre polaca y padre español, pero desde hace muchos años decidí quedarme definitivamente en Ávila, porque es una ciudad que me encanta, que siempre me ha encantado, a la que tengo mucho cariño y no la cambiaría por otra.

Me gusta mucho dar clase a alumnos jóvenes, me encanta poder enseñarles español de una manera lúdica y entretenida. Ver el interés y la diversión en sus caras es lo que más me llena de satisfacción."
i:81 p:3
José Luis García
[click +]Când intră în sălile de clase, toţi elevii săi, de la cei mai tineri până la cei mai în vârstă, sunt animaţi să înveţe. Specialităţile lui sunt organizarea de activităţi culturale şi cursurile corespondente, precum şi toate seminariile despre istoria şi societatea spaniolă şi latino-americană.
i:22 p:4
Profesor - Nuria Cabanes
[click +]Nuria este licenţiată din anul 2001 (Filologie Hispanică). În afară de calitatea de profesor IEMA, este, de asemenea, însărcinată şi cu monitorizarea politicii lingvistice şi adaptarea tehnicilor de examinare la standardele Uniunii Europene în cadrul "Cadrului comun de referinţă" al Consiliului European din Strasbourg.
i:24 p:6
Profesor - Antonio Santos
[click +]Antonio, născut la 14 Iunie 1960, este profesor IEMA din anul 1990. Este dublu licenţiat în Filologie Hispanică şi Medicină. Avem avantajul de a vă oferi astfel, atât cursuri de limbă spaniolă, cât şi de spaniolă medicală, la cel mai înalt standard calitativ.

Antonio este un partener de conversaţie foarte plăcut şi educativ. Pentru el, o oră de curs este o adevărată artă .
i:6 p:7
Pentru a ne asigura că şederea dumneavoatră în Avila va decurge fără nici un fel de probleme, vă oferim o serie de servicii, multe dintre ele gratuite. Nu ezitaţi să ne contactaţi, dacă doriţi să aflaţi amănunte despre serviciile listate mai jos.
[click +]


E-mail, Internet
Poştă
Dictări şi traduceri
Interpretariat
Xerox
Fotografiere
Ghid turistic
Taxi
Taxi de la aeroport
Transfer aeroport Madrid -Avila, dus - întors
Primire la gară dinn Avila sau la staţia de autobuze şi transfer la domiciliu
Închirieri auto
Închirieri biciclete
Bonă
Intercambio
Servicii de spălare a lenjeriei
Card de fidelitate IEMA
Hărţi turistice
Informaţii turistice
Planificări excursii
...şi mult mai mult!

Servicii de cazare (Program practic de instruire culturală)


Rezervări hotel
Cazarea în familie spaniolă (program practic de instruire culturală)
Cazare în reşedinţa profesorului

Facilităţi


Bibliotecă
Videotecă
Dotări audio-video
Satelit -TV
Sală cu şemineu
Curte interioară
Grădină, terasă
Bucătărie
Sală de conferinţe

Cazarea în familie spaniolă


Această facilitate este parte din programul practic de instruire culturală. Familia spaniolă la care veţi fi cazat va îndeplini rolul de profesor şi îndrumător în viaţa dumneavoastră de zi cu zi din Spania.

Puteţi alege o familie spaniolă pe placul dumneavoastră: cu sau fără copii, persoană singură sau căsătorită, interesată de contactul cu oameni din alte ţări şi culturi etc. Toate familiile spaniole au fost atent selecţionate de IEMA şi verificate pe parcursul anilor de colaborare.

Contactul pe care îl menţinem cu familiile gazdă spaniole ne consumă jumătate din programul de lucru. Este garanţia unei bune comunicări între client, şcoală şi familie. Orice plângere va fi luată în considerare şi cu grijă soluţionată.

Programul practicii de instruire culturală este cea mai bună alegere dacă doriţi să:

cunoşteţi obiceiuri spaniole direct de la sursă
probaţi feluri de mâncare tipice pentru regiunea Castilla y León
experimentaţi un alt mod de viaţă şi un alt program zilnic
comunicaţi doar în limba spaniolă

Este important să înţelegeţi diferenţele culturale şi să fiţi deschis noului.

Vă rugăm să ne contactaţi dacă aveţi nevoie de informaţii despre echipamente de cameră, servicii şi alte detalii despre familia gazdă.
Copyright © 2012 Instituto Español Murallas de Ávila. Calle Martín Carramolino 6 - 05001 Ávila, Spain - Tel. (+34) 920 222 773
iema@iema.com · contacto@iema.com · staff@iema.com